Sinua muistaen

Runoilija Evoluution harhalaaki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi elämä
Ironia tuo jotain pientä,
kyynisyys voimaa jatkaa matkaa,
sarkasmi suojan minulle tänäänkin takaa.

Olen omituinen otus, joka kirjoittelee runoja kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Joskus jopa ulkopuoleltakin.
 

Ystäväni, olet poissa,
silti kaikkien muistoissa.
Kaipaan sinua.
Olit täällä hetken, pienen vilauksen
ja nyt olet poissa.

Ystäväni, olit heistä parhain.
Lähdit täältä liian varhain.
Murehdin, kaipaan sinua.
Lähdit nuorena,
muistan hymysi, naurusi viimeisen.

Tunsimme toisemme,
pienestä pitäen.
Olimme yhdessä, ystäväni.
En voi uskoa.
Miksi poistuit luotani.

Sinua suren, muistelen.
olit ystäväni, tiedät sen.
sitten jätit maailman.
Lausun viimeisen sanan,
hyvästi.

Selite: 
Kirjoitin tuon erittäin rakkaan ystäväni muistolle vuonna 2005...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot