Erilainen loppu...

Runoilija Evoluution harhalaaki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi elämä
Ironia tuo jotain pientä,
kyynisyys voimaa jatkaa matkaa,
sarkasmi suojan minulle tänäänkin takaa.

Olen omituinen otus, joka kirjoittelee runoja kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Joskus jopa ulkopuoleltakin.
 

Sadut päättyvät tänään,
Tervetuloa todellisuuteen.
Onnelliset loput nurkkaan,
tänään tarina loppuu lyhyeen.

Rakkautta ei olekaan,
myrkkyomenia tarjoillaan.
Prinssi Uljas lasketaan maahan,
ei ehtinyt torniin pelastamaan neitoa.

Ei onnellista loppua olekaan,
örkit ja peikot, möröt nyt juhlimaan.
Paha saa vihdoinkin palkkansa,
hiphip hurraa.

Selite: 
Kirjoitin tämän jonkun Disney-leffan nähtyäni. Siitä on aikaa, mutta kuitenkin pisti miettimään asioita...
Kategoria: 
 

Kommentit

Paha saa aina palkkansa.Ennemmin tai myöhemmin.

 

Käyttäjän kaikki runot