Huuto

Runoilija Evoluution harhalaaki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi elämä
Ironia tuo jotain pientä,
kyynisyys voimaa jatkaa matkaa,
sarkasmi suojan minulle tänäänkin takaa.

Olen omituinen otus, joka kirjoittelee runoja kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Joskus jopa ulkopuoleltakin.
 

Huudan ääneti kaukaisuuteen,
kaikuu ääneni joka suuntaan,
heijastuen takaisin vuorista.

Huudan ääneti äärettömyyteen,
korvia särkevän hiljaisuuden,
saan vain palkakseni.

Huudan ääneti menneisyyteen,
olen hukkumassa tyhjyyteen
kukaan ei kuule huutoani.

Huudan ääneti tyynyyn,
kuulen hänet edelleen,
itken itseni uneen.

Huudan ääneti joukossa,
kaikki kuulevat minut,
kukaan ei reagoi.

Selite: 
Jälleen yksi runo kaivettu esiin pöytälaatikosta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot