Muistojensa vanki

Runoilija Evoluution harhalaaki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi elämä
Ironia tuo jotain pientä,
kyynisyys voimaa jatkaa matkaa,
sarkasmi suojan minulle tänäänkin takaa.

Olen omituinen otus, joka kirjoittelee runoja kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Joskus jopa ulkopuoleltakin.
 

Tiedän hänen olevan poissa,
muistoissani eläen yhä,
Ikuisesti.

Menneisyyden varjot hiipivät salaa,
yllättäen kesken ajatuksen,
en pakene.

Vaikka häntä ei ole enää,
hän tulee yhä luokseni,
vain unissani.

En koskaan voisi unohtaa häntä,
niin tärkeä hän oli,
minun elämässäni.

Selite: 
Tämänkin runon kirjoitin ystävälleni, kun hän kuoli. Rauha hänen sielulleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot