Koti?

Runoilija Evoluution harhalaaki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi elämä
Ironia tuo jotain pientä,
kyynisyys voimaa jatkaa matkaa,
sarkasmi suojan minulle tänäänkin takaa.

Olen omituinen otus, joka kirjoittelee runoja kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Joskus jopa ulkopuoleltakin.
 

Missä koti on?
Tiedän, että missä se ei ole.

Se ei ole siellä, missä sanojasi ei uskota.
Se ei ole siellä, missä sinua kohdellaan kaltoin.
Se ei ole siellä, missä sinua ei kuunnella koskaan.

Minulla on vain kalpea aavistus, että mikä koti on.

Siellä olet vapaa, voit olla oma itsesi.
Siellä olet turvassa, lakkaat pelkäämästä.
Siellä olet rohkea, vaikka voit menettää kaiken.

Yhdestä asiasta olen varma. Minä tiedän missä koti on.

Koti on siellä missä sinä olet.
Koti on siellä minne sinä menet.
Koti on siellä missä olemme yhdessä.

Selite: 
Tästäkin runosta on aikaa... Pohdin silloin kodin merkitystä, kuten huomaatte.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot