Silmät sun sydämeen.

Runoilija aline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on.
 

Mulla on silmät sydämeesi.
Näen surusi,
näen kaikki murheesi
ja ilon aiheesi.

Pystyn näkemään mikä on sulle tärkeää,
ja mitä sun ois pitäny tekemättä jättää.

Näen mikä sua harmittaa,
ja milloin sua pelottaa.

Voin nähdä kuinka iloitset
ja, että hoivaa tarvitset.

Näen tuon kaiken silmistäsi.
Lupaan pysyä aina vierelläsi<3

Selite: 
Haluan aina olla ystävieni tukena.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot