Nimetön

Runoilija aline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on.
 

Saat mun sydämen heittää volttei, ku oon sun lähellä. Sitä tunnetta ei voi ees sanoin kuvailla. Sun lämmin kosketus ja suudelmat ihanimmat saa mut taivaisii leijumaan.
Haluisin vaa nauttii sun seurasta,
pussailla sun poskii ja huulii,
elää hetkes ja olla sussa kii.
Mut sit ku sanot et sun pitää mennä,
en enää lennä...
Kyyneleit pidätellen katon ku lähet.
Sisält oon rikki ja ootan millo taas saan sut nähä.
voi kumpa voisit vaa jäädä tähä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot