Nimetön

Runoilija aline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on.
 

Se tulee.
Se menee.
Se alkaa.
Se loppuu.
Kipua joudun takiasi kestämään.
Enkä pysty sitä mitenkään estämään.
Kaikilla on joskus vaikeaa.
Mulla on aina.
Tulispa päivä, jolloin mikään ei päätäni paina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin matkan päästä yksinkertaista. Jos joku suhde/ihminen vain surua ja murhetta tuo niin
sellaisesta on eroon päästävä.

Aikuisten oikeasti asiat eivät kumminkaan noin
yksinkertaisia ole, elämä vain on mutkikasta

 

Käyttäjän kaikki runot