Rakkauden voima

Runoilija aline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on.
 

Annoit minulle kaikkesi.
Rahasi,
arteesi,
vaatteesi.
Mutta minne jäivät tunteesi?

Tein kaikkeni, jotta saisin sen mitä halusin.
Et kuitenkaan pystynyt antamaan sydäntäsi,
sitä kauan odotin.

En kaipaa kuuta taivaalta,
en rahaa,
en valtaa.

Haluan vain ihmisen, joka osaa välittää
ja käsittää,
että elämässä selviää rakkauden voimalla.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana on tää <3 Ja kyllä se siitä, helepottii välilä... :) Kiitosta arvostelusta :))

Niimpä. Rahallinen rikkaus ei ole rakkautta tärkeämpää.

 

Käyttäjän kaikki runot