Nimetön

Runoilija siipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaalea,sinisilmäinen. elä vain päivä kerrallaan.
 

en voi lainata sanojasi.
en voi niitä missään käyttää.
joudun sanomaan oman mielipiteeni.
jos käyttäisin sinun sanojasi ne poistettaisiin.
niitä ei huomattaisi.mutta kätken kaikki muistiin.

sinä opetit minulle:
aakkoset ja lukemisen.konttaamisen ja kävelemisen.
siinä samal ymmärsin mikä on oikein ja mikä väärin.
kiitos..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot