Olen

Runoilija siipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaalea,sinisilmäinen. elä vain päivä kerrallaan.
 

Olen siellä - missä ei pitäisi olla.
Olen paikalla - vaikka ei pitäisi olla.
Olen äänessä - vaikka pitäisi olla hiljaa.
Olen luonasi - vaikka ei pitäisi olla.
Olen hiljaa - vaikka pitäisi olla äänessä.
Olen takanasi - vaikka ei pitäisi olla.
Olen kaukana - kun pitäisi olla lähellä.
Olen tielläsi - vaikka ei pitäisi olla.
Olen kiltti - vaikka ei pitäisi olla.
Olen lähelläsi - kun pitäisi olla kaukana.
Olen rakastunut - vaikka ei pitäisi olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot