Hän lupasi

Runoilija siipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaalea,sinisilmäinen. elä vain päivä kerrallaan.
 

Hän lupasi sinua aina rakastaa.
hän lupasi sinusta aina huolta pitää.
hän lupasi sinulle antaa kaikkensa.
hän lupasi sinua lohduttaa.
hän lupasi sinulle olla aina tuki & turva.
hän lupasi sinut peitellä joka yö.
hän lupasi sinulle olla vierelläsi kun aamulla heräät.
hän lupasi ettet koskaan ole yksin.

hän piti lupauksen rakastaa.
hän piti lupauksen huolta minusta pitää.
hän piti lupauksen antoi kaiken mitä tarvitsin.
hän piti lupauksen lohdutti kun tarvitsin sitä,
hän piti lupauksen olla tuki & turva.
hän piti lupauksen iltaisin hän peitteli minut.
hän piti lupauksen olla vierelläni joka aamu kun heräsin.
hän piti lupauksensa etten ole yksin koskaan.

Selite: 
läheisen pois meno sai vain kynän kirjoittamaan ja ajatukset purkautumaan paperille. -en ole koskaan yksin,vaikka hän ei vierelläni enää ole. nyt on vierelläni perhe,ystävät jne..
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistot elää

 

Käyttäjän kaikki runot