Äitii

Runoilija siipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vaalea,sinisilmäinen. elä vain päivä kerrallaan.
 

Äiti,äiti,äiti.
miksi sinä et kuuntele kun sinua huudan?
Huutaa poika ovelta,vaatteet kurassa ja kumisaappaat jalassa. Äiti katsoo poikaa hymyillen.
Poika tekee saman kysymyksen uudestaan.
siihen äiti vastaa;
Poikaseni kyl mie sinut kuulin,mutta ajattelin et ehdit tulla sisälle kertomaan saman asian.kerrohan nyt mitä asiaa sinulla oli.
Poika katsoo hetken äitiä ja tokasee et en mie sitä enää muista ja katoaa takas ulos leikkimään.

Selite: 
Poikani kävi mutkan sisällä ja tein samaan aikaan ruokaa,ja kuulin et poika kutsui ja oli oven takana. onneks ei huutanu keskellä etupihaa,naapurin lapsi oli nukkumas vaunuis nii eipä heränny poikani huutoihin. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kyllä kuvastaa sitä lapsen maailmaa! Yhtenä hetkenä hyvinkin tärkeältä tuntuva asia unohtuu mielestä, kun tilalle tulee jotain vielä kiinnostavampaa. Lapsia ja lasten oivalluksia on ihana seurata vierestä ja yrittää ymmärtää, mitä pienten ihmisten päässä oikein tapahtuukaan.

 

Käyttäjän kaikki runot