Sinun vuoksesi

Runoilija rouslip

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuuntele sun sydämesi ääntä
 

Tein eteesi mitä vaan,
kannoin luokses vaikka kultamaan.

Olin valmis muuttumaan,
vuoksi meidän rakkauden,
kaikesta jopa luopumaan ja
huomiseen ehkä luottamaan.

Kaiken huomaa vasta jälkeenpäin,
olin vain yksi sivu kirjassasi.

Sait uskon kaikkeen katoamaan,
tunteet entiset palaamaan.

Sydämeni sirpaleiksi hajosi,
sinun vuoksesi
kaikki kaunis katosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyreillen tätä tuli luettua:)
Kaunista, herkkää ja soljuvaa, vaikkakin runo kertoi jostain joka oli kovin särkyvää.

Niin särkyvää on onni tää...kaihoisa hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot