Kosketan, jotta tiedän

Runoilija rouslip

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuuntele sun sydämesi ääntä
 

Kun rakkaani nukut, katson sinua ja mietin miksi olen edelleen vierelläsi.
Lähellä sinua.

Kosketan kättäsi,
muistan
kuinka olet tuhannet kerrat
nostanut minut syliisi,
pois pahasta maailmasta

Kosketan suutasi,
kuinka olet tuhannet kerrat
sanonut minulle sanoja,
jotka ovat taas saaneet luottamaan
huomiseen.

Kosketan suutasi,
muistan
kuinka olet tuhannet kerrat
ollut hiljaa kun olen sitä tarvinnut,
jotta olen itse saanut sanoa

Kosketan suutasi,
muistan
kuinka olet tuhannet kerrat
suudellut minua,
saaden minut unohtamaan.

Pelkästään jo suusikin takia olen edelleen tässä,
ihan lähellä,
vierelläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä tunnelma...

Valtavan kaunis. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot