Äitipieni

Runoilija rouslip

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuuntele sun sydämesi ääntä
 

Äitipieni,

Olet kantanut minut vahvassa otteessasi yli lapsuuden,
Olet pyyhkinyt kyyneleeni kaaduttuani,
Olet poistanut kivun, pelkällä puhalluksellasi

Olet kantanut minut vahvassa otteessasi yli nuoruuden,
Olet jaksanut luottaa, vaikka virheitä tein,
Olet jaksanut näyttää minulle oikean tien, kun suuntani on ollut väärä.
Olet jaksanut nähdä minussa sen nuoren, joka oppii virheistään.
Olet nostanut minut, kun olen ollut pohjalla.
Olet ollut suurin muurini, iskuille joita sain.

Olet valvonut öitä, miettien
Olet valvonut öitä, peläten
Olet valvonut öitä, itkien
- Tiedän sen.

Rakastan sinua Äiti,
- Tiedät sen

Selite: 
Äitienpäivänä 2012...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot