Elon merkinnät

Runoilija Alkemisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2022 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksija, joskus naiivi, joskus yltiö-pessimisti.. Kurja koira, joka tahtoo kasvaa sudeksi ja omistaa siivet, jotta voi kutsua itseään korpiksi.. Eli olen tulevaisuuden rappiotaiteilija, täysin sopimaton esimerkki, mutta oman elämäni sankari - ainakin jonain päivänä.
 

heitän vihkoja aurinkoon
vaha palaa
ja olohuoneiden aivokuolema
menetti pari hyvää ideaa
mehevä käry

jospa en kirjoittaisi
elon merkit lopetan tänään
ja ilman muistutuksia
sisään
ulos
sisään

ulos

toimii yhä

hyvä näkyvyys
eikä korkeutta menetetty
kurottiin kuuta
ja kohti

Selite: 
Vaikka olisi perillä, haluaisi sen perille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Täähän on loistava !

"Olohuoneiden aivokuolema
menetti pari hyvää ideaa"

mahtavaa.
koko runo oli musta lähes täydellinen.
ei mitään normii perusshittii.

Hienoa! Kuulostaa hyvältä.

Ideallinen ja hieno runo, tykkäsin (:

oijoi ku on hyvä teksti/runo mikä lie.. kokonaisuutena tää hei toimii! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot