Pullounohdus

Runoilija Alkemisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2022 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksija, joskus naiivi, joskus yltiö-pessimisti.. Kurja koira, joka tahtoo kasvaa sudeksi ja omistaa siivet, jotta voi kutsua itseään korpiksi.. Eli olen tulevaisuuden rappiotaiteilija, täysin sopimaton esimerkki, mutta oman elämäni sankari - ainakin jonain päivänä.
 

tyttöystävä tekee testin tänään
viestiin herään
punaviinin makusta räkää
aamukahvit plöröks
lasken suonia silmistä
en mä irvistä
en ainakaa maulle
suvussa on vika
mun suku on pila
ja jos tunteisiin sorrun
viha, viha, viha

mul on autio piha
ajan limbolla on torstai
selaan lehteä löytääkseni syyn jostain
Irlannissa autopommi
mulle aivan tarpeeksi
Guinnesiin shottilasi

hups

hitautta ei saa anteeksi

ovesta rappuun
rapusta maailmaan
taskussa matit
kukkaron ja peltirumpu
oi se saa mut soimaan

tum tum tum

ja Oi Maamme Suomi
mulle pelkkää viinaa
en duunis mieti liikaa
maksalle siimaa
tauolla simaa
hitsarilta likasta pulloa
pelkään siementäni
pelkään vastuuntuntoa

vessassa kaljaa
istun muka paskalla
koska tälle lafkalle en oo velkaa mitää
kellokortti sisään
ja ulos
vittuun tulos
peltirumpua soitan
matissa vihreää muusaa
sydän huutaa häpeää
pystyn isäni näkemään
sieluni väkevää

mut pullounohdus niin kätevää

räkälöitä veikeillä nimillä
perustuskiviä
elinikiä, syntejä ja isiä
perin velat amatöörin kymppikassiin
sit säästöpossuun massii
Sika suosikkipubini
päiväkahvi irlantilaista kermaa
Niskalaukauksen otan kolme kertaa

BLAOW

BLAOW

BLAOW

enää nestemäinen orgasmi saa sanoo wow

tyhjä tuoppi kaukoputki pitkin aikaa
tiedän ettei pullon hengel yhtään taikaa
suvussa vikana C2H5OH
ukki heitti kännis morsiuspuvun kaivoon
mummi lasten kanssa hankeen sumus
isä ripillä ponutumus
sedäl silmät keltasta ku kusi
muisto mutsist kaaran ovest maalle oksennuspusi pusi
mulla on juuret
juuri kiinni maassa
mä oon tätä maata
vihan siemen kasvaa maasta

rakkauden siemenkö kohdus
pirtupullo vessas lohtu
aivot hiessä
vatsa haavoilla
siemeneni turhuuden turuilla aavoilla
isältä pojalle
pojasta miestä
mieron miestä
ojaan kultaisesta tiestä
isäksi ja syntejä kantamaan

Haloo, eli et oo raskaana

Baarimikko, uus stobe

Saatana.

Selite: 
Sukuni tarina.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot