Nimetön

Runoilija Alkemisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2022 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksija, joskus naiivi, joskus yltiö-pessimisti.. Kurja koira, joka tahtoo kasvaa sudeksi ja omistaa siivet, jotta voi kutsua itseään korpiksi.. Eli olen tulevaisuuden rappiotaiteilija, täysin sopimaton esimerkki, mutta oman elämäni sankari - ainakin jonain päivänä.
 

suuria unelmia talvesta
herkin näkemys
kohtalo
kuin säkein valehtelevan suusta

runoilijan hampaissa paikkoja
ristillä ei yhtäkään

mutta keuhkoissani vastakaadettujen puiden kuiskauksia
unelmoijien mitoissa
aava meri laatikoita
hintalaput piilotettu kuvasta

unelma talvestaan on tyhjä käsi
kuin suurimman aarteen takia puristettu
tragedia on kun ajalleen ei ehtinyt edes antamaan ajatusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen. Pidän,sai miettimään

Mielenkiintoinen. Pidän,sai miettimään

 

Käyttäjän kaikki runot