Lopunlauluja

Runoilija Alkemisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2022 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksija, joskus naiivi, joskus yltiö-pessimisti.. Kurja koira, joka tahtoo kasvaa sudeksi ja omistaa siivet, jotta voi kutsua itseään korpiksi.. Eli olen tulevaisuuden rappiotaiteilija, täysin sopimaton esimerkki, mutta oman elämäni sankari - ainakin jonain päivänä.
 

televiossa näytettiin sotaa taas
sinä lauloit laa laa laa
minä halusin muutosta
sinä sanoit ettei kiinnosta

taivaalta tippui jähmeää saastetta
sinä lauloit laa laa laa
minä aioin tehtaille mieltäni osoittaa
sinä sanoit meneväsi nukkumaan

lama suunnisti kohti kotia
sinä lauloit laa laa laa
minä pohdin vallankumousta
sinä sanoit että onnistun vain runoissa

meteoriitin kurssia uhkasi Maa
sinä lauloit laa laa laa
minä yritin maailmaa lapsillemme pelastaa
sinä vaadit rauhaa ja tekemään sen hiljempaa

tapasin hänet todellisuudessa
kun sinä lauloit laa laa laa
minä sanoin että hän minua ymmärtää
sinä nauroit minulle, yksin jäät

välinpitämättömyyskö kaduttaa
kun laulan sinulle laa laa laa
sinä itket, vaadit että kokeillaan
miksi kun laulumme on jo lopussaan

Selite: 
kirjoitin laulun kai rakkaudesta, mutta minne sinä jäit?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot