Joka päivä voi tanssia ja suudella

Runoilija WhatAboutUs

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.9.2017
Viimeksi paikalla: 11.6.2024 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






 
 
Minä toistelin sanoja mielessäni.
Tallensin ne sydämeen. 
Sinä tulit puolitiessä vastaan.
Ja taas me keittiössä tanssitaan.
Otat tiukasti kiinni ja hukutat suudelmaan. 

@WhatAboutUs


 
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot