Yökukkuja

Runoilija WhatAboutUs

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.9.2017
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






 
 
Hän öisin valvoo.
Tuulta kuuntelee.
Kuuta katselee.
Hiipii varpaillaan.
Rakkaitaan tarkkailee.
Hörppii teetä.
Yökukkujana hissukseen kukkuu.
Rauhaan ja rakkauteen hukkuu.
Nukahtaa
kädet ristissä.

@WhatAboutUs
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot