Koeraelläi

Runoilija Mizer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2015 4:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And for one second
I understand
and for one second
my life was in your hands
and for one second
you wish that you were here all alone
Hold back the tears that could fall for me
they fall alone
 

On niin yksinäinen ilta
ilman ystävää
Koira saapuu kammarilta
viereen könyää
Kirjoittaa nyt koitan runon
johon tuntemukset punon:
"Tiedän, kauan
kanssa hauvan
seuratta en jää"

Selite: 
Höhöö
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot