Luovutussopimus A.D. 2014

Runoilija Mizer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2015 4:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And for one second
I understand
and for one second
my life was in your hands
and for one second
you wish that you were here all alone
Hold back the tears that could fall for me
they fall alone
 

Tahdon päästä täältä pois
pois tästä maailmasta
tuolla jossain kellot sois
eikä lakkais soimasta

mut luoksenne jo laskekaa
syliin äärettömyyden
menneet veljet, siskot, taa
taivaan meren syvyyden

taakan heitän harteiltani
otteheni irroitan
näiltä elon matkoiltani
laitimmaisen aloitan

lempeässä kauneudessa
levossa ja rauhassa
kuljeskelen haaveunessa
tähtein helminauhassa

kirjokannen kirkkahimmat
tulet tieni viitoittaa
galaksit nuo kaukaisimmat
tervetulleeks toivottaa

verhon taakse viimein näen
vailla kaunaa, kipuisuutta
autuaana ymmärtäen
ajatonta ikuisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Melkoisen hupaisaa on edelleen tällä Telluspallolla tallustella, vaikka olen jo 76 vuotta matkaani tehnyt.

 

Käyttäjän kaikki runot