Kuolinpäivänseisaus

Runoilija Mizer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2015 4:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And for one second
I understand
and for one second
my life was in your hands
and for one second
you wish that you were here all alone
Hold back the tears that could fall for me
they fall alone
 

Linnut lentävät
oravat kiipeävät
lehdet putoavat

ja

vaatehuoneessa roikkuvat
siististi vierekkäin
asu ja asukas

Selite: 
Miten siirtää kelloja, jos ei ole aikaa?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatonta runoutta
ilmankin kuolonkankeutta
asujaimistosta riippumatta

voisi vaikka kellottaa
roikkuvan aikaa...

Mitä niitä mokomista siirtelee. Parhainta lienee köllöllään kellotella.

Puhutteleva. Koskettava. Hyvä !

Huh. Aika hyytävä. Hyvin kuljetettu kohti loppua, joka iskee yllätyksenä.

Voimakas ilmaisu runossasi... jään miettimään sanomaa - hyvä !

Huh, kylmäävä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot