epitafi_silmienvaihtajille.txt

Runoilija Mizer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2015 4:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And for one second
I understand
and for one second
my life was in your hands
and for one second
you wish that you were here all alone
Hold back the tears that could fall for me
they fall alone
 

Kun elin valossa
näin vain valoa
Jos pimeään jäin
pimeää näin

Silmäni väsyneet
sopeutuneet
eivät kumpaankaan
Uudestaan
tilanteen arvioin
silmäni puhkoin (”Noin!”)

Kaivoin kuopistain
heitin koirille kai
ja päätin

”Tästedes katselen unia vain!”

Selite: 
Näin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot