Nimetön

Runoilija Metsäpuronen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 15.8.2021 21:29

Asuinpaikka: Kouvola, Anjala
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.4.1954
Facebook:

Pihapeltosi laajenee sitä mukaa kuin sydämeesi tulee tilaa toisille ihmisille ja asioille
 

Tavoitin jouluenkelin
se lensi
sydämeeni
hellyys katsoi
hyvyyden läpi
taivas aukeni
kirkastui
minä kukin hänelle
ja
hän minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkiä runoja sinulla.
Onnea syntymäpäivänäsi :)

Ihastuttavan ihana runo.

Kaunista tekstiä... Kaunista...

Sulla on todella mahtavia runoja! Hyvää syntymäpäivää Sinulle!

hieno runo tämä on

Herkkää sanailua!
Hyvää syntymäpäivää!

Herkkä kaunis runo.

Kaunis runo.Herkkä ja lämmin tunnelma runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot