Hiljaisuus

Runoilija Metsäpuronen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 15.8.2021 21:29

Asuinpaikka: Kouvola, Anjala
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.4.1954
Facebook:

Pihapeltosi laajenee sitä mukaa kuin sydämeesi tulee tilaa toisille ihmisille ja asioille
 

Ollaan tässä ääneti
vaatimatta muutosta
levätään taivaan kämmenellä
rauhaisassa huoneessa
lähekkäin
kuunnellaan kun hiljaisuus puhuu

annetaan kyynelten tulla
vieriä nenän vierustaa
ja
kostutella toisen syli

Se on minun armoni
jonka teille annan
maja meidän levätä
olla ääneti
lähekkäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan rauhaisa ja levollista sekä todella kaunis runo. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

levollinen ja kaunis on runosi

olla vain puuttumatta asioiden kulkuun on mainio elämänohje

 

Käyttäjän kaikki runot