Elämä jatkuu

Runoilija Helmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ainoa asia,

joka pystyy tekemään

pimeydelle vastarintaa"


Rikkinäinen ja haavoittuva sielu,
joka koittaa vahvistua päivä päivältä.
Kirjoitan ajatuksistani ja tunteistani
silloin kun siltä tuntuu.


 

Vuosia on kulunut
silloin olit sinä ja minä
nyt vain loputon
yksinäisyys

olen avannut silmäni
tulevaisuudelle
uudelle rakkaudelle

ehkä jonain päivänä
kun sitä osaan
vähiten odottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnittelen syntymäpäivänäsi!
Täällä asti jo nyt!

 

Käyttäjän kaikki runot