Sydän vei voiton

Runoilija Helmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ainoa asia,

joka pystyy tekemään

pimeydelle vastarintaa"


Rikkinäinen ja haavoittuva sielu,
joka koittaa vahvistua päivä päivältä.
Kirjoitan ajatuksistani ja tunteistani
silloin kun siltä tuntuu.


 

Käyttäjän kaikki runot