Kysymyksien virta

Runoilija Helmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ainoa asia,

joka pystyy tekemään

pimeydelle vastarintaa"


Rikkinäinen ja haavoittuva sielu,
joka koittaa vahvistua päivä päivältä.
Kirjoitan ajatuksistani ja tunteistani
silloin kun siltä tuntuu.


 

Se tuntuu niin loputtomalta
niin oudolta

mitä olenkaan viime
vuodet tehnyt
ollut ja elänyt sinun
kanssa

miten täytän sen
tyhjyyden joka
jälkeesi jää

miten osaan
olla yksin

Selite: 
Vaikeaa on elää parisuhteessa, joka hajoaa joka kerta riidassa palasiksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Narsistista vaan on pakko erota! Ei ne muuten opi. Sinäkin tulet onnellisemmaksi!
Toivottavasti vielä elät... ja saan toivottaa
Hauskaa synttäriä!!

Narsistista vaan on pakko erota! Ei ne muuten opi. Sinäkin tulet onnellisemmaksi!
Toivottavasti vielä elät... ja saan toivottaa
Hauskaa synttäriä!!

 

Käyttäjän kaikki runot