Nimetön

Runoilija Helmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ainoa asia,

joka pystyy tekemään

pimeydelle vastarintaa"


Rikkinäinen ja haavoittuva sielu,
joka koittaa vahvistua päivä päivältä.
Kirjoitan ajatuksistani ja tunteistani
silloin kun siltä tuntuu.


 

Sinä olet oma aurinkoni

suurin syyni jaksaa

suurin syyni uskoa
uusiin auringonnousuihin

sinä tarvitset minua

minun on pakko jaksaa

Selite: 
Oma lapseni <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot