Maailman Meno II

Runoilija SieluSäilä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2019 20:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lopun kaiken, mikään ei taida olla kaiken vaivan arvoista - edes yrittämättä jättäminen ..
 

Digijärkkä, instagrammi,
hipsterille ilon tuopi.

Galtzukuvat, anttiroidi,
taidekuvat maineen suopi.

Pistä vähän filtteriä,
ollaanhan me tärkehiä.

Roskiin joutaa vaarit, vauvat,
nyt on uudet kuvalaudat.

Kreikan lainaan kymmen prossaa,
Espanjalki naapur sponsaa!

Hyvil mielin jauhot ota,
leivät leivo, koht on sota.

Routa porsaat kotiin ajaa,
kun fasebuukki pohjaan vajaa.

Sukanvarrest mummoraukan,
markat kaiva, ansalaudan.

Kylmä kylpy hipstereille,
metromiehil, pissiksille.

Vettä kaivoon kantamalla,
hölmöt hommaa - taivaan alla.

Selite: 
http://www.rakkausrunot.fi/runo.php?runid=1748333&runoilijaid=1550 Epelin runokkeesta kimmahti oma kommenttini..
Kategoria: 
 

Kommentit

Rytmikästä maailman väritystä.

Nykymaailmallista riepotusta. Diggailen tätä riimitusta.

 

Käyttäjän kaikki runot