Yöperhona Vierelläsi

Runoilija SieluSäilä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2019 20:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lopun kaiken, mikään ei taida olla kaiken vaivan arvoista - edes yrittämättä jättäminen ..
 

Murheesi mustimman, silmistäs nään,
vaik alla on kuoren, pettävän jään.

Jos antaisit, käteni tarjota voisin,
rinnallas kulkisin, mustimpiin öihin.

Yöperhona tähän mä vierelles jään,
murheitas kantamaan, syyshämärään.

Surusi liekkiä ympäri lennän, palan
ja sokaistun, taas jälleen kerran.

Jokainen yö, on ikuisuus perhon,
on lankani lopussa, elämän verkon.

Tänä kuulaana yönä, vielä tämän kerran,
siipeni levitän ja luoksesi lennän.

Eteesi leijailen, viimeisen tanssin,
öisen perhosen kuoleman valssin.

Liekeissä siipeni, jäässä sydämeni,
tuhkana toiveeni, jaloissa loisteesi.

Taasko huomenna, rakkauteni sua janoaa,
tuhkani kerää ja uudelleen kokoaa?

Selite: 
6 years and counting..
Kategoria: 
 

Kommentit

tähän ihastuin täysin..mahtava runo! Suosikkeihin talletan

Kaunista on runosi kulku ja riimitys sopii hyvin!!

 

Käyttäjän kaikki runot