Monta minua

Runoilija Kirottu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003
Viimeksi paikalla: 8.10.2023 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä, kohteliaisuus kohteliaisuudesta ja kaunis sana kauniista sanasta. Joskus pitää vain itse sysätä alkuun hyvä päivä.
 

Olen täällä jossain
eksyneenä ja jumissa
Haluan löytää takaisin
vaikka olenkin hukassa
Mieleni on kummallinen
täynnä ristiriitoja
Olen joku toinen
ylimääräisiä on useita
Kuka olen kysyn
kehoni vieraalta
Saanko vastauksen
sitä en tiedä
Yhteys on olematon
en saa kosketusta
moniin minuihin

Selite: 
Runo kuvaa elämääni dissosiaatiohäiriön ja sivupersoonien kanssa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinä olet runoilija
 

Käyttäjän kaikki runot