Kirottu. (osa 3)

Runoilija Kirottu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003
Viimeksi paikalla: 22.9.2024 15:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä, kohteliaisuus kohteliaisuudesta ja kaunis sana kauniista sanasta. Joskus pitää vain itse sysätä alkuun hyvä päivä.
 

Käteni ovat sidotut,
päiväni ovat luetut,
pimeys on saapunut.
En silti anna periksi,
en anna anteeksi.
Tee mitä täytyy tehdä
ja anna minun jatkaa elämää
tässä kylmässä pimeydessä
ja ikuisessa kadotuksessa.
Rikoit lupauksesi,
petit sanasi,
tuhosit elämäsi
ja syytät minua silti.
Oliko se sen arvoista todellakin?
Suuri on hinta kadotuksellakin,
jos et sitä ymmärtänyt.
Yksin olet jäänyt,
minä kirosin sinut.

Selite: 
Jatkoa Kirottu.-runoille. En tiedä miksi kirjoitin. Lopun enteet ovat läsnä tässä, mutta siltikään ei tule loppua. Liittyykö mikään mihinkään tässä runossa?
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot