Koti

Runoilija Metallisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So is said so be it done..
 

Varjot
Pakkasella ratsastavat
Vaanien öistä kulkijaa

Pelko
Pimentää mustaa yötä
Syöksähtäen ajatuksiin,
luihin ja ytimiin

Pimeys
Palaa mustalla liekillä
Piirtyen höyryyn hengityksen
Tullen varkain vaatteisiin

on ihanaa päästä kotiin....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli jotain fantasiaromaanimaista. Upeasti kuvattu öinen kulkija. Pidin!!

Todella vaikuttavaa tekstiä. Pelkään liikkua ulkona yöllä, pimeässä yksin. Tiedän, mitä tunteita tämä pitää sisällään :)

Voin haistaa pelon pimeällä,
kylmällä tiellä, niin taitavasti
olet runosi kirjoittanut.
Ja kuinka ihana onkaan, aina kuitenkin
loppujen lopuksi, oman koti kullankallis;)
Hyvää Syntymäpäivää!

Pimeys voi olla kaunista, noin kerrottuna!

uskomatonta tulkintaa. mitenkä tullaan varkain vaatteisiin. ja mitenkä kaiken sen jälkeen saakin jottain tuttua, ei välttämättä turvallista, mutta tuttua. odotettavaa.

tästä pidin jostain, mitä en ossaa tarkemmin mainita. sisälti jonkun pienen tunneryöpähdyksen josta sain kiinni ja jälkeensä jätti hienoisen maun.

Hieno, ja hyvin osuva runo

Kuin intensiivinen, uuvuttavan kiireinen matka läpi pimeän ja arvoitusten täyttämän tunnelin, kotiin.

Hienoa.

vau... tänmä pysäyttä täysin..
"tulleen varkain vaatteisiin" ihana lausahdus! sisälsi niin paljon!

huh! olen vaikuttunut:)

wau...

 

Käyttäjän kaikki runot