Kadottaen elämää

Runoilija Metallisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So is said so be it done..
 

Kukkaketo kaunis, lemmenpesä meidän
rikkaruohoa kasvaa
Menetys sun, hyisellä talven nyrkillä pyyhkäisee, kukat rakkauden kedolta kuihduttaa

Kaipaus jää, ikävä jää. Rakkaus katoaa ottaen kaiken kauniin mukanaan
Yksin vaellan, metsissä humisevissa
Rakkaus ei enää palaa, välitä enää en
Jäljellä on vain kuori iloisen rakastavan ihmisen

Selite: 
:|
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm.. Hieno, hyvin kirjotettu..Pidin..

Mitä tähän osaisi enää sanoa.. kuin että sanattomaksi saa. Todella kaunis. Surullista mutta kaunista.

Kaunista.. :´(
Empä osaa muuta sanoa..

 

Käyttäjän kaikki runot