Haudankylmyyden mailla

Runoilija Metallisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So is said so be it done..
 

Tuosta mustasta
väristä pimeyden
liukenee valkeaa

Usvaa, valkoista
mustaa, kivikkoon lipuu

Aukkona harmaassa
mustassa maassa
hauta vaikenee

Usva tuo musta
haudasta nousee
ilmoille kiirii
äänettömänä

Selite: 
Nimi melkein lainattu, sisältö luonnollisesti oma. Tuollane nopee 15 min. "Se vaan tuli jostain" :>
Kategoria: 
 

Kommentit

TOSI HIENO

Helvetin upea runo! Tää kolahti ja kovaa!

ainakin minä pidän tästä tyylistä...

Oih<3
Kaunis!

Mieleeni piirtyi kuva sumuisesta maisemasta ja suohaudasta. Komeaa tekstiä ja kuvailua, vaikka siinä ei varsinaisesti ollutkaan mitään erityistä sanomaa.
[Kiitos arvostelustasi]

 

Käyttäjän kaikki runot