Pimeys&Valo

Runoilija Metallisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So is said so be it done..
 

Valo taivaan laskeutuu, pilvien lomasta kiiruhtaa. Pimeys varjoista kurkistaa valo valkoinen sitä ärsyttää.

Kedon kukkivan valo saavuttaa, varjoista askel äänetön. Valo hymyillen pysähtyy. Kaikki kirkasta on, elämää kukkivaa loistaen.

Pimeys paikalle askeltaa, kedon yli pyyhkäisee. Varjot päälle laskeutuu,
hyytyy valo kukkien, hymy usvaan katoaa.

Kumartaen valo himmentyy, ajan kuoleman koittaneen.

Pakkanen sumusta vyöryten, elämän valon murhaten.

on talvi....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin tästä...
kieli jota oot käyttäny, tykkäsin =)

 

Käyttäjän kaikki runot