Kuolema

Runoilija Metallisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So is said so be it done..
 

Yhä metsien synkkeyteen, sumuun pimeyden, syöksyy olennot saatanan.
Kirkuen kuolema pakenee usvaan kylmyyden.

Vanhat haavat parantuneita, vanha kosto on täytetty...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa synkkyyttä ja tummaa kauneutta. ja niin kehkeytyi mahtava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot