Rakas

Runoilija Overrated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2023 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1989

>> Se teistä, joka ei ole koskaan tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven. <<
 



  Annathan rakas,



  minun pidellä kättäsi vielä 

	edes pienen hetken



  Annathan,

 

  minun vielä kannatella sinua sylissäni

	edes pienen hetken





         enää ei ole aikaa

           ei ikuisuutta



         on vain 

           vuolas virta kyyneliä poskillani





  ja sinun jälkeesi



     ei mitään
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot