Odotus

Runoilija Overrated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2023 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1989

>> Se teistä, joka ei ole koskaan tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven. <<
 

Tässä minä nyt istun
yksin

Kuin lapsi keinun tuolissani
mutta olen ajasta jo hauras

Suru on minut sisältä syönyt
on ilo sielustani lähtenyt

Tässä minä nyt istun
yksin

Katsonut ulos ja miettinyt
miksi minut Luojani tänne
olet hyljännyt

Tässä minä nyt istun
yksin

Ovat kalpean sävyt kasvoni maalanneet
tämän elämän viivat nyt käsistäni haalenneet

Ovat rakkaani kaikki jo menneet
taiston tiimalasille luovuttaneet
iäisyyteen hiljaa kadonneet

Ei ole enää paikkaa
ei aikaa

On vain tämä pitkä odotus

odotus

yksin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot