Jani 8.6.1985 - 19.6.2011

Runoilija Overrated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2023 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1989

>> Se teistä, joka ei ole koskaan tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven. <<
 

Ja yhtäkkiä sinä seisoit siinä pimeässä
hiljaa kuin varjo

Se muodoltaan ei ollut tuntemani sinä
mutta sillä sinun silmäsi olivat
ja aivan lyhyen hetken
piiskaavan tuulen läpi
me katsoimme toisiimme vielä kerran

Kunnes sinä juoksit pois
vapauteen
ja minä viimein
jätin jäähyväiseni
sinulle

Nuku rauhassa, ystävä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella todella koskettava <3

 

Käyttäjän kaikki runot