Enkä minä koskaan sinua unohda

Runoilija Overrated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2003
Viimeksi paikalla: 28.10.2023 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1989

>> Se teistä, joka ei ole koskaan tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven. <<
 

Sinua ei vielä edes ollut
kun minä sinut jo menetin

Minä rakastin sinua jo ennen
kuin edes olit olemassa

Minä olisin antanut puolestasi oman henkeni
ennen kuin sinä edes sait omaasi

Minä en koskaan ehtinyt
kuulla
nähdä
tai nuuhkia pehmeän ihosi tuoksua

eikä sinua koskaan enää ole

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeän koskettava.

Koskettava.

Kipeän koskettava.

Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot