Enkeli.

Runoilija Tiia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Du bist hinter mir bran!
 

Kaunis valkoinen kaapu.
Valoa hohtava sädekehä.
Vaaleat kauniit kasvot.

Tämä on minun enkelini,
joka auttaa minut yli vaikeuksien.

Tämä enkeli tuntee minut ja
haluaa tukea minua.

Tämä enkeli tietää minut ja
haluaa että kaikki tietäisivät minut.

Tämä enkeli olen minä itse ja
minä itse pidän huolta itsestäni.

Selite: 
joo ehkä hieman liioittelua...kaunis... *pyh*
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo..
Itsensä enkeliksi paljastaminen vain yllätti lopussa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tiia Pieni järjen ääni...? 7.8.2005 3 Runo
Tiia -Äiti- 22.3.2005 3 Runo
Tiia Myöhäistä 22.3.2005 4 Runo
Tiia ...?... 18.2.2005 2 Runo
Tiia Jälleen 10.2.2005 2 Runo
Tiia Polttomerkitty 10.2.2005 1 Runo
Tiia Ujous. 23.6.2004 2 Runo
Tiia Kipua. 11.4.2004 4 Runo
Tiia Enkeli. 28.3.2004 1 Runo
Tiia Kotona? 9.3.2004 1 Runo