Polttomerkitty

Runoilija Tiia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Du bist hinter mir bran!
 

Sinun jäljiltäsi katsoin itseäni.
Näen mustat silmän ympärykset.
Kuihtuneet ja kalpeat kasvot.
Tapetun sielun, revityn sydämeni.
Menneisyyttä pakenevan,
tulevaa karttavan ja nykyisyyttä pelkäävän,
Pienen polttomerkityn tyttölapsen.

Selite: 
-Joo-
Kategoria: 
 

Kommentit

voi sua siukku rakas mites se nyt tollai on päässyt menemään

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tiia Pieni järjen ääni...? 7.8.2005 3 Runo
Tiia -Äiti- 22.3.2005 3 Runo
Tiia Myöhäistä 22.3.2005 4 Runo
Tiia ...?... 18.2.2005 2 Runo
Tiia Jälleen 10.2.2005 2 Runo
Tiia Polttomerkitty 10.2.2005 1 Runo
Tiia Ujous. 23.6.2004 2 Runo
Tiia Kipua. 11.4.2004 4 Runo
Tiia Enkeli. 28.3.2004 1 Runo
Tiia Kotona? 9.3.2004 1 Runo