-Äiti-

Runoilija Tiia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Du bist hinter mir bran!
 

Sä luulet tietäväsi!
Sä luulet välittäväsi!

Mutta miksi sinun
pitää leikkiä elämälläni?
Miksi sä luulet että joku
vielä välittäisi minusta?

Kaiken tämän jälkeen
mitä olen joutunut kokemaan.

Miksi sinun pitää pilata
minun tulevaisuus?

Minä en halua että tämä
tuska jatkuu enään.
En halua olla lapsesi.
Mutta en halua päästää irti.
EN VIELÄ!

Selite: 
Jooooh
Kategoria: 
 

Kommentit

voi siskosein et sinä oo ainoo jonka mielestä äiti ei vaan ymmärrä se sano mullekkin tänään aika kivasti. parin vuoden päästä ei kuulemma enää aijo välittää mitä meille tapahtuu irtisanoo huoltajuuden et joo hyvä mutsiii
erittäin hyvä runo mistä sä aina keksitkään näit sun tosi upeit runoi

Äidit ovat joskus sellaisia.
Hyvin kirjoitettu.
Pidän. :)

Tosi hyvä.. sama koettu itte(luulisin..) muta LOISTAVA runo!! =)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tiia Pieni järjen ääni...? 7.8.2005 3 Runo
Tiia -Äiti- 22.3.2005 3 Runo
Tiia Myöhäistä 22.3.2005 4 Runo
Tiia ...?... 18.2.2005 2 Runo
Tiia Jälleen 10.2.2005 2 Runo
Tiia Polttomerkitty 10.2.2005 1 Runo
Tiia Ujous. 23.6.2004 2 Runo
Tiia Kipua. 11.4.2004 4 Runo
Tiia Enkeli. 28.3.2004 1 Runo
Tiia Kotona? 9.3.2004 1 Runo