Rikas ja kuningatar

Runoilija Blacky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen muuttuu kaiken aikaa. Toisinaan se on hyvä asia, toisinaan se on huono. Välillä se on molempia. Minä muutun. Totutelkaa siihen.
 

Jos olisin rikas ja miljonääri
Antaisin sinulle lahjan jota et unohda.
Antaisin sinulle kaiken,
mitä ei voi maksaa rahalla.
Antaisin sinulle minut
ja kaiken siinä mukana.

Jos olisin hieno ja kuningatar
Kättäni pyydettäisiin paljolla vallalla.
Kättäni pyytäisit jouten
mutta lankeaisin polville
ja antaisin sinulle kaiken
ja minut siinä mukana.

Selite: 
Myönnän, tämä on näitä epämääräisiä inspiraatiopommeja. Mutta mikäs siinä kun tavaraa tulee.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot