Itsenäistymisiä

Runoilija päivÄ Gekko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003
Viimeksi paikalla: 29.6.2017 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ukkosensinervä taivas



kostea ilma



painostava,

 rätisevä,

  hikinen odotus



Mielen myrsky vesilasissa



  -ei paluulippua



Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavat kielikuvat!

latautunutta tekstiä!

<3<3 Ja paskaa kengis ;)

 

Käyttäjän kaikki runot